Logo Flexwork in Travel

Snel antwoord?

Irna Floore +31 (0) 6 16 79 28 56

Pascale Jansen +31 (0) 6 24 65 78 45

  • Volg je ons al?

Het laatste nieuws

Ontdek je talent en maak het verschil

Ontdek je talent en maak het verschil

Nieuws van 19/03/2018

Werken vanuit Flow…

Workshop 8 en 29 Juni, vanaf 13.30 uur tot 17.00 uur

Heb je wel eens meegemaakt, dat je zo in je werk opgaat dat je de tijd en alles om je heen vergeet? En vervolgens met een tevreden gevoel terugblikt op het werk dat je hebt afgeleverd? Op zo’n moment maakte je gebruik van je talenten!

Mensen zijn succesvol in hun werk als ze iedere dag gebruik maken van hun talenten. Daar profiteer jij zelf van, maar ook anderen zoals je klanten, collega’s en de organisatie waarbinnen je werkt.

We zijn ons vaak niet bewust van wat nu echt onze talenten zijn en hoe we ze kunnen gebruiken in het werk. Door meer inzicht te krijgen in je eigen talent worden keuzes over hoe jij je werk invult, welke rol het beste bij je past, of hoe jij kunt bijdragen aan organisatiedoelstellingen, een stuk eenvoudiger. Door expert te worden van je eigen talenten, kun je vervolgens met je sterke punten aan de slag. Aan de slag om te doen waar je goed in bent, om nog meer plezier in je werk te krijgen. Als jouw talent in actie (en dus ook zichtbaar voor anderen) is, kun jij ‘het verschil’ maken voor klanten, je collega’s en voor de organisatie door succesvol te zijn. 

Lees verder

Verkeerd c.v.? Nee, verkeerde metacues

Verkeerd c.v.? Nee, verkeerde metacues

Nieuws van 26/02/2018

De kanalen om te solliciteren zijn de laatste jaren flink veranderd: bijna alles gaat tegenwoordig per e-mail, en een eerste contact gaat vaak via LinkedIn. De sollicitatie zélf is echter in grote lijnen nog zoals die altijd geweest is: een gesprek met een selecteur aan de hand van een cv, of misschien een LinkedIn profiel. Maar dit is hopeloos achterhaald, vinden de mensen achter het uit China afkomstige bedrijf Seedlink, dat kunstmatige intelligentie ontwikkelt om de rol van recruiters over te nemen. 

Lees verder

Wel of geen carièreswitch??

Wel of geen carièreswitch??

Nieuws van 11/02/2018

Ben jij toe aan een carrièreswitch, maar komt daar maar niets van terecht? Je voelt dat je iets moet veranderen, kijkt misschien wel eens rond naar andere banen of praat met vrienden over je werksituatie. Je voelt je onrustig en ontevreden, maar het idee van verandering maakt je minstens zo onrustig.
Gek is dat niet. Je huidige baan mag je dan niet meer gelukkig maken, hij geeft wel zekerheid. De zekerheid van weten wat je hebt. Maar dus ook de zekerheid dat je werk morgen nog net zo weinig uitdagend zal zijn als vandaag. En dat je er dus nog steeds ongelukkig over zult zijn.
Wanneer je een verandering in je werk tot stand wilt brengen, is dat altijd spannend. Verandering betekent dat je andere dingen gaat doen, of de dingen die je deed anders gaat doen. Het betekent dat je leven er anders uit gaat zien. Het vertrouwde en bekende laat je los om nieuwe dingen te doen die je meer geluk en voldoening brengen.

Lees verder

Fijne kerstdagen en een gezond en gelukkig 2018

Fijne kerstdagen en een gezond en gelukkig 2018

Nieuws van 18/12/2017

Flex Work in Travel wil iedereen hele fijne dagen en een gezond, gelukkig en succesvol 2018 toe wensen. 

Lees verder

Waarom zouden we je aannemen?

Waarom zouden we je aannemen?

Nieuws van 28/11/2017

Je bent er bijna: het sollicitatiegesprek ging goed, je hebt indruk gemaakt en bent positief gestemd. Dan komt één van de lastigste vragen: waarom zouden we je aannemen?

Lees verder

Week van de werkstress

Week van de werkstress

Nieuws van 13/11/2017

Week van de Werkstress

Van 13 t/m 16 november 2017 is het week van de werkstress. Hoe ga jij om met werkstress? Voor jou als werknemer, maar ook voor jou als werkgever heeft de website duurzame inzetbaarheid 99 tips opgesteld waarmee jullie beide aan de slag kunnen om stress te verminderen en het werkplezier te verhogen.

Lees verder

Weetjes over de reisbranche

Weetjes over de reisbranche

Nieuws van 31/10/2017

De arbeidsmarkt trekt aan, ook in de reisbranche. Er zijn veel vacatures en er is veel vraag naar gedreven en geschoolde professionals. Hoe kunnen wij jou overtuigen dat de reisbranche een super leuke branche is om in te werken? Bekijk onze vacatures eens, of schrijf je in voor een gratis intake. Wist je trouwens dat:

Lees verder

5 hilarische vakantieklachten

5 hilarische vakantieklachten

Nieuws van 15/08/2017

Voor de meeste vakantiegangers verloopt de vakantie prima, maar soms hebben reizigers ook klachten. Zet je schrap voor de 5 hilarische vakantieklachten die ze ooit bij reisorganisatie Thomas Cook ontvingen.

Lees verder

Reisbranche moet het hebben van 55-plussers

Reisbranche moet het hebben van 55-plussers

Nieuws van 02/08/2017

De reisbranche moet het in toenemende mate hebben van 55-plussers. 

Lees verder

Vraag naar vliegtickets groeit

Vraag naar vliegtickets groeit

Nieuws van 18/07/2017

Stijging van wereldwijde vraag naar vliegtickets

Lees verder