Logo Flexwork in Travel

Snel antwoord?

Irna Floore +31 (0) 6 16 79 28 56

Pascale Jansen +31 (0) 6 24 65 78 45

  • Volg je ons al?

Ik zoek een baan

Onze Werkwijze

Ben je op zoek naar een nieuwe vaste werkkring, of zoek je tijdelijk een baan? In beide gevallen kunnen we behulpzaam zijn,  ook als je op part-time basis werk zoekt.
Vul het intake formulier in en upload je Curriculum Vitae. Na ontvangst nemen we telefonisch contact op. We bespreken je competenties, je wensen en je ambities. Waar ben je goed in en wat geeft plezier in je werk. 

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures?
Volg ons LI companyprofile of Twitter-account.


Coaching

Heb je behoefte aan begeleiding op de arbeidsmarkt? Hoe bereid ik me voor op een sollicitatie. Zoek je begeleiding als je (gedwongen) van je huidige baan naar een andere baan moet zoeken. Wil je werken aan je professionele en persoonlijke ontwikkeling, dan kun je bij ons terecht. Aan de hand van een intake gesprek kunnen we een mogelijk traject afspreken. Voor meer informatie: http://www.pascalejansencoaching.nl/

Persoonlijk gesprek

Als we een geschikte vacature hebben, maken we een afspraak. Voordat je wordt voorgesteld aan een opdrachtgever voer je een uitgebreid selectiegesprek met ons. Op basis van het gesprek bespreken we of je al dan niet voorgesteld wilt/kunt worden bij de opdrachtgever.
Uiteraard behandelen wij alle informatie integer en vertrouwelijk.